Haber Arşivi

BOZÜYÜK LOJİSTİK KÖY 2018 YILINDA FAALİYETTE

  • 24.02.2016
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent, Bozüyük Lojistik Köy çalışmalarının bu yıl başlayacağını ve 2018 yılında tamamlanmasının beklendiğini söyledi.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent, kamulaştırmalar nedeniyle sekteye uğrayan Lojistik Köy ile ilgili açıklamada bulundu. Levent, ÇED çalışmaları başlandığı öğrenilen proje için “Önümüzdeki günlerde ekonomik anlamda olumlu gelişmeler yaşayacağımıza inanıyorum.” değerlendirmesini yaptı.

Lojistik Köy Projesi’nin yatırımcıyı Bozüyük’e çekeceğine inandıklarını belirten BTSO Başkanı Buğra Levent, proje ile ilgili şunları söyledi: “Daha önce kamulaştırma ile ilgili sorunlar nedeniyle süreç sekteye uğradı. Ancak vekillerimizden öğrendiğimiz kadarıyla Lojistik Köy çalışmalarının 2016 yılında başlayacağı ve 2018 yılında sonlanacağı yönünde. Tabi bununla ilgili Gümrük Bakanımızdan aldığımız bir söz var. Lojistik Köy Projesi’nin tamamlanması ile beraber Gümrük Müdürlüğü’nün ilçemize kazandırılacağı yönünde. Tüm bu yatırımlarla oluşacak, işletmelerin ve lojistik firmalarının antrepolar, depolar ve yeni iş kolları ile Bozüyük ciddi bir boyuta ulaşacak.”

2015 yılını değerlendiren ve 2016 yılı beklentileri hakkında da açıklamada bulunan Levent, “2015 yılında yaşanan çifte seçim nedeniyle herkes frene bastı. 2016 yılında ise ekonomik anlamda olumlu gelişmeler yaşayacağımıza, yatırımların biraz daha ivme kazanacağına inanıyorum.” dedi.

  • BOZÜYÜK LOJİSTİK KÖY 2018 YILINDA FAALİYETTE

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç