2016 ÇEVRE GÖREVLİSİ VE VİZE EĞİTİMİ DUYURUSU

• 12.01.2016

Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği'nin 08.01.2016 tarih ve 429 sayılı "2016 Çevre Görevlisi ve Vize Eğitimi"ne ilişkin duyuru yazısı aşağıdaki gibidir:

"Türkiye Çevre Koruma Vakfı (TÜÇEV)'nın Birliğimize ilettiği e-postada, 2001 yılında kurulan Vakfın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteklemesi ve güçlendirilmesi faaliyetlerinin yanı sıra, ülkemiz çevre değerlerinin korunması ve geliştirilmesine yönelik çalışmalara katkı ve destek sağlayan bir sivil toplum kuruluşu olarak faaliyetlerini sürdürdüğü hatırlatılmaktadır.
Söz konusu e-postada Vakfın, Bakanlığın Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü, Çevre Yeterlilik Hizmetleri Daire Başkanlığı ile birlikte 1-2-3- Şubat, 8-9-10 Şubat ve 22-23-24 Şubat 2016 tarihlerinde 3 grup olmak üzere Rixos Otel (Atatürk Bulvarı 183// Kavaklıdere) Ankara'da "Çevre Görevlisi Vize Eğitimi" düzenleyeceği ifade edilmektedir.
Eğitim 3 grup halinde yapılacak olup, 2010 ve 2011 yıllarında belge Alan "Çevre Görevlisi Belge" süresi 2016 yılında sona ermiş ve sona erecek olan çevre görevlilerinin katılımının mecburi olduğu belirtilmektedir. Söz konusu eğitimin 2016 yılı içerisinde tekrar düzenlenemeyeceği, bu nedenle 2016 yılı içerisinde belge süresi dolmuş ve dolacak olan herkesin bu eğitime katılması gerektiği vurgulanmıştır.

Katılımcılar eğitim bedeli olan 400.00 TL'yi yatırdıktan sonra www.tucev.org adresinden en geç 15 Ocak 2016 tarihine kadar kayıt yaptırmakla mükellef olup, eğitim ile ilgili ayrıntılı bilgiye de www.tucew.org adresinden ulaşılabilmektedir."

12.01.2016

• 2016 ÇEVRE GÖREVLİSİ VE VİZE EĞİTİMİ DUYURUSU