Fuar Takvimi

Entries for 'bozuyuktso'

21
BURSA TARIM FUARI 2015

Tarım ve Hayvancılık Sektörünün
Merakla Beklenen Buluşması Ekim Ayında Bursa’da

Kuruluşumuz Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı beraberinde, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB), Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası, Bursa Ticaret Borsası, Bursa İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Bursa Ziraat Odaları, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, Bursa İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, KOSGEB Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin değerli destekleri alınarak, Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği (TARMAKBİR) işbirliği ile hazırlanan BURTARIM 2015, Bursa 13. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile BURSA 8. ULUSLARARASI HAYVANCILIK VE EKİPMANLARI FUARI, 13 – 17 Ekim 2015 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecektir.

[Devamını oku...]

03
WORLDFOOD İSTANBUL GIDA FUARI

 

WORLDFOOD İSTANBUL GIDA FUARI 2015

Gıda sektörünün ihracat kapısı

 

 

Türk gıda sektörünün uluslararası buluşma noktası olan  Worldfood İstanbul Gıda Fuarı, 03-06 Eylül 2015 tarihleri arasında gıda dünyasını birçok yeni ürünle tanıştırmaya hazırlanıyor. Worldfood İstanbul Gıda Fuarı, IPACK Uluslararası Ambalaj Paketleme ve Gıda İşleme Teknolojileri Fuarı ile birlikte 1000’den fazla markanın katılımıyla gıda sektörünün gövde gösterisine ev sahipliği yapacak.

ITE Group Türkiye Ofisi E Uluslararası Fuar Tanıtım Hizmetleri A.Ş.  tarafından Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu (TGDF) iş birliği ile düzenlenen 23. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı Worldfood 2015, 4 gün süresince içecek, süt ve süt ürünleri, et ve tavuk ürünleri, yaş meyve ve sebze, deniz ürünleri,dondurulmuş ürünler, temel gıdalar ve yağlar, şekerli mamüller, unlu mamüller ve kuruyemiş ve gıda katkı maddeleri başta olmak üzere pek çok ürünün yer alacağı katılımcı profiline ev sahipliği yapacak.

WorldFood İstanbul Gıda Fuarı 03-06 Eylül 2015 tarihlerinde 23. kez yeniliklerle İstanbul Fuar Merkezi / CNR EXPO salonlarında aynı destekler ve aynı gücüyle tekrar gerçekleştirilecek.

[Devamını oku...]

Sayfa 2 / 2İlk   Geri   1  [2]  İleri   Son   

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç