Fuar Takvimi

22
Avrasya Ambalaj Fuarı; yaşamımızdaki her ürüne hayat veren ambalaj ürünlerine, gıda işleme - ambalaj makine ve ekipmanlarına yönelik çözümlerin bir arada sergilendiği; 42 ülkeden 1.300 katılımcısı, 93 ülkeden 50.000'den fazla ziyaretçisiyle her yıl büyüyen; gıda ve gıda dışı tüm endüstrilerin çözüm arayışları ve yatırımları için bölgesinin en çok tercih edilen ticari platformudur.

Haluk Giray (Sarten Ambalaj –Pazarlama Direktörü): Fuarda her yıl ziyaretçi sayısı artmaktadır.Biz bu sene stand alanımızı bunu göz önüne alarak artırdık.Özellikle Ortadoğu'dan gelen ziyaretçi profili ve sayısından memnunuz.Yurtiçi ve yurtdışından önemli müşterilerle görüşmeler yaptığımızı söyleyebiliriz.

Cengiz Karagülle (Betapak –Yönetim Kurulu Başkanı): Bu seneki Ambalaj Fuarı daha kalabalık ve yoğun geçti.Gelen müşterilerin ağırlığı %80 yurtdışı hedef pazarlardandı. Pazar payımızı arttırmada fayda sağladık. Özellikle Irak ve İran'dan gelen ziyaretçilerle başarılı anlaşmalar imzaladık. 2015'te de buradayız.

Cemal Ayla (Aymaksan–Yönetim Kurulu Başkanı): Ürünlerimizin marka olmasında Avrasya Ambalaj Fuarı'nın etkisi büyük olmuştur. Fuar ekibine çok teşekkür ederiz. Bu sene ziyaretçi ve katılımcı profilinde yükselme gözledik. Özellikle yurtdışı ziyaretçide artış gözlemledik. Özellikle Kuzey Afrika'dan gelen ziyaretçi profili tatmin ediciydi.

Menije Tokel (Vatan Plastik - Halkla İlişkiler Müdürü): Özellikle Rusya, İsrail ve Arnavutluk’tan çok sayıda ziyaretçimiz oldu. Çok sayıda iş görüşmeleri gerçekleştirdik.
Okunma Sayısı: 5692
resim

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç