Fuar Takvimi

22
Her yıl Avrasya Ambalaj Fuarı ile eş zamanlı düzenlenen İstanbul Gıda-Tek Fuarı, Türkiye ve Avrasya ülkelerinde hızla gelişen gıda ve içecek sektörlerine yönelik; işleme, dolum, ambalaj ve pazarlama konularında yenilikçi çözümler üreten firmaların buluştuğu lider platformdur.
%44 ile toplam Türkiye perakende pazarının en büyük segmenti olan gıda ve içecek sektörü, toplam ev tüketiminin %27’sini oluşturuyor. Gıda ve içecek sektörü her yıl büyümeye devam etmekte olup, 2014 yılında $6,2 milyar’a, 2018 yılında ise $150 milyar’a ulaşması beklenmektedir.
76 milyonun üzerindeki nüfusu ile ülkemizde gıda-içecek sektörüne talebin hızla artması sonucunda; gıda ve içecek üreticilerinin yeni ürünleri; daha kaliteli ve daha az maliyetle üretmeye yönelmesini sağlamıştır.
Ziyaretçisinin %43’ünün gıda ve içecek üreticilerinin oluşturduğu İstanbul Gıda-Tek ve Avrasya Ambalaj Fuarları, katılımcılarının; Türkiye ve Avrasya başta olmak üzere 4 kıtada 90’ın üzerinde ülkeden gelen profesyonellerle yeni iş birliktelikleri kurmalarına olanak sağlayan en önemli buluşma platformudur.
Gıda ve içecek üreticilerine yönelik makine ve teknolojilerini hedef pazarlardan gelecek profesyonel alıcılara sergilemek isteyen ve rakiplerinin bir adım önüne geçmek isteyen firmaların yer alması gereken tek etkinlik olan İstanbul Gıda-Tek Fuarı, 22-25 Ekim 2015 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece, İstanbul'da.
Okunma Sayısı: 5001
resim

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç