BİLECİK “SGK” SOYAL GÜVENLİK KURUMU YETKİLİLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİLER.

• 01.12.2009
  • bozuyuktso

Bilecik Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Sn:Niyazi GÖKÇE ve Müdür Yardımcısı Sn:Hamza CEBECİ Odamızı ziyaret ettiler.

Odamızda gerçekleştirilen ziyaret sırasında İlçemizde yakın bir gelecekte açılması planlanan Sosyal Güvenlik Kurumu Bozüyük Merkez Müdürlüğü hakkında SGK yetkilileri Odamız Yöneticilerine bilgi aktardılar.

Görüşme sırasında yeni hali ile çok daha geniş kitlelere ve daha fazla branşlarda hizmet vermesi planlanan Merkez Müdürlüğü’nün oluşturulması sırasında doğacak ihtiyaçların giderilmesi konusunda Bozüyük TSO nun destekleri istendi.

Ziyarete Odamız adına   Meclis Başkanı Osman TEKELİ,  Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin ELMAS ve Fahri TUNCA, Yönetim Kurulu Üyesi Sabri KATRANCI ve Genel Sekreter Bedri ÖZTÜRK Katıldılar.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

01/12/2009

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

BİLECİK “SGK” SOYAL GÜVENLİK KURUMU  YETKİLİLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİLER.