NAKDİ YARDIM ÇALIŞMALARIMIZ VE HESAP NUMARALARI DUYURUSU

• 09.02.2023

SN: ÜYEMİZ..,

Ülkemizde yaşanan büyük deprem felaketi sonrasında ilk anda Oda Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanlarımızın inisiyatifleri ile oluşturulan çalışma grubu kararıyla Odamız bütçesinden yardımlar kalemimiz %150 oranında arttırılarak yaklaşık 230.000,00 TL bir bütçe ile Odamız adına deprem bölgesine gönderilmek üzere 4 adet yaşam konteynırı temin edilerek ivedilikle deprem bölgesine iletilmiştir.

Bu süreçte dün Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza iletilen yazıda TOBB ev sahipliğinde tüm Türkiye çapında nakdi ve ayni yardım kampanyasının başlatıldığı ve buna ilişkin hesap numaraları odamıza iletilmiştir.

Bugün sabah (08 Şubat 2023 Perşembe) saat 09:00'da Sayın Kaymakamımız, Oda Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanlarımız ile Oda Yöneticilerimizin katılımları sonucunda 4 adet Yaşam Konteynırı siz Sayın Üyelerimizden gelen nakdi ve ayni yardımlar da toparlanarak tamamı dolu şekilde deprem bölgesine gönderilmiştir.

Maalesef bölgeden son gelen haberler , felaketin boyutlarının çok daha büyük olduğunu ve şu an bölge insanlarının hayatta kalmış olanlarının, hayatta kalma mücadelesini, açlık ve soğuğa karşı verdikleri görülmektedir.

Buradan hareketle bugün sabah Meclis Başkanımız, Yönetim Kurulu Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle yapılan toplantı sonrasında Odamız bütçesi içerisinde 2023 yılında temsil ve ağırlama masrafları ve tasarruf edilebilecek diğer kalemler de gözden geçirilerek, Oda Meclisimizin de oluru alınmak suretiyle Odamız bütçesinden 300.000,00 TL bir nakdi yardım Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği hesabına iletilmiştir.

TOBB tarafından başlatılan kampanyaya ait Hesap Numaraları aşağıda verilmiş olup.., siz sayın üyelerimizin de Nakdi Yardımlarınızı bu hesaplara yapabileceğinizi tekrar hatırlatır,

Bu vesile ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak, İki büyük depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz.

Milletimizin başı sağ olsun.

Saygılarımızla.

TİCARET VE SANAYİ