İLÇEMİZ SGK MÜDÜRÜ SN: MEHMET KELEŞ’İN KATILIMLARI İLE BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI 2011 YILI NİSAN AYI MECLİSİ VE 12.OLAĞAN MÜŞTEREK MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISI YAPILDI

• 18.04.2011

İlçemiz SGK Müdürü Sn:Mehmet KELEŞ'in katılımları ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası 12. Olağan Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı 18.04.2011 de yapıldı.

Oda Meclis Başkanı Sayın Osman TEKELİ' nin açılış konuşması ile başlayan toplantı yemek için verilen aranın ardından Yönetim Kurulu Başkanı Sn: Habib ESEL’in Oda Faaliyet ve Çalışmalarını anlattıkları konuşma ile devam etti.

Toplantıda Bozüyük SGK Müdürü Sayın Mehmet KELEŞ Meslek Komite Üyelerimizin SGK nın yeni sistemleri ve Genel Sigorta konularındaki sorularını yanıtlarken ayrıca bir sunum yaptı.

Konuların karşılıklı olarak değerlendirilmesi görüş ve önerilerin iletilmesi ile devam eden toplantı İyi dilek ve temennilerin ardından sona ermiştir.

Değerli Üyelerimize .., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

18.04.2011

• İLÇEMİZ SGK MÜDÜRÜ SN: MEHMET KELEŞ’İN KATILIMLARI İLE BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI  2011 YILI NİSAN AYI MECLİSİ VE 12.OLAĞAN MÜŞTEREK MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISI YAPILDI