BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI PERSONELİ BİLECİK VALİLİĞİ TARAFINDAN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINA YÖNELİK DÜZENLENEN AB FONLARINDAN YARARLANMA EĞİTİMİ'NE KATILDI.

• 27.10.2011

Bilecik Valiliği tarafından sivil toplum kuruluşlarına yönelik Bozüyük Öğretmenevinde düzenlenen Sivil Toplum Kuruluşlarının Katıldığı ve 5 gün süren AB Fonlarından yararlanma eğitimine Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK ve Ticaret Sicil Memur Yardımcısı Yüksel MEYDAN katıldılar.

Yapılan eğitimlerde A.B. tarihi, proje yazma teknikleri, uygulamalı proje yazma örnekleri gibi bilgiler verildi.

27.10.2011

• BOZÜYÜK   TİCARET VE SANAYİ ODASI PERSONELİ   BİLECİK VALİLİĞİ TARAFINDAN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINA   YÖNELİK DÜZENLENEN AB FONLARINDAN YARARLANMA EĞİTİMİ'NE KATILDI.